Film: Thrive - What On Earth Will It Take?

thriveDe film Thrive: What on Earth Will It Take? (Gedijen: wat ter wereld zal ervoor nodig zijn?) maakt duidelijk waarom er honger, oorlogen, crisis e.d. zijn op aarde. Waarom we nog steeds afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. En wie er werkelijk bepaalt wat er met ons gebeurt.

Een documentaire met oplossingen

Thrive is een onconventionele documentaire die de sluier oplicht over wat er werkelijk gaande is in onze wereld door het opwaarts volgen van de geldstroom - het blootleggen van de wereldwijde consolidatie van de macht in bijna elk aspect van ons leven. Door het samenweven van oude en nieuwe doorbraken in de wetenschap, bewustzijn en activisme, biedt Thrive echte oplossingen. Het geeft ons de kracht om onze levens en onze toekomst opnieuw toe te eigenen en werkelijk te bloeien door middel van ongekende en gedurfde strategieën. Bloeien zoals het leven toch ooit bedoeld was.

Ook jij kunt helpen de wereld te veranderen

"Ik dacht eerst dat het een negatieve film zou zijn. Een film die angsten oproept. Dit bleek echter niet zo te zijn. De film geeft mij een gevoel van kracht dat ik als eenling kan helpen de wereld te veranderen naar meer liefde, samenwerking en verbondenheid tussen alle mensen, volkeren. Het propageert dat wat Ghandhi en Nelson Mandela geweldloos verzet noemde. Het niet meer meedoen met dit systeem waarbij alleen bovenin de piramide profiteert. En het komt met een systeem wat we nu werkelijk direct kunnen doen om de wereld mee te helpen veranderen." - Wim

Nederlandstalige film

 

Engelstalige film

 

Huis van Heelheid

Grintweg 396
6704 AS Wageningen
M 06 10 887 830
[email protected]
www.huisvanheelheid.nl

HvHeelheid

Vervuld zijn van heelheid

Ieder mens draagt de heelheid in zich.
Vervuld zijn van die heelheid
is het ware geluk.
Een mens die geluk kent,
is nooit de slaaf van een ander,
houdt er geen geloof op na,
is innerlijk rustig,
heeft in ruime mate inzicht
en leeft volledig en moeiteloos
in het eeuwige nu.
- Jiddu Krishnamurti

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten in Huis van Heelheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Voeg dan gelijk [email protected] toe aan je contactpersonen. Anders loop je kans dat de nieuwsbrieven in de map ongewenste mails terechtkomen.