De lichtwerkers in Huis van Heelheid voelen zich geïnspireerd het innerlijk weten bij anderen wakker te maken en te voeden. Ze willen verbinding en eenheid creëren. Hieronder stellen ze zich kort aan je voor (in alfabetisch volgorde op voornaam).

Daan Akkerman

DaanAkkermanDe internationaal bekende paragnost Daan Akkerman (www.daanakkerman.nl) geeft sinds 1981 consulten in binnen- en buitenland en sinds 1985 cursussen over aura, chakra-healing en Tarot numerologie en Kabbala. 

Als kind al zag hij entiteiten en had hij ook andere paranormale ervaringen. Hij was zich er niet van bewust dat anderen dit niet zagen en hadden. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen. Die gave heeft hij benut en verdiept.

Daan geeft ook diverse lezingen voor een groot en klein publiek in Nederland en in Duitsland. Vele mensen uit alle rangen en standen en vele landen hebben hem geraadpleegd of zijn bij hem op consult geweest. Naast zijn werk als paragnost is Daan ook trancemedium voor het Esoterisch Genootschap.

Aanmelden voor een persoonlijk consult: http://daanakkerman.nl/consult

Activiteiten

Jean Freer

Jean3Mystica Jean Freer is spiritueel teacher en healer en wordt door de Meesters en Engelen begeleid. Vanuit een spiritueel centrum met een flink aantal vrijwilligers in Kerkrade helpt Jean al jarenlang mensen met allerlei problemen en uitdagingen.

Jean: "Het leven is altijd mijn leerschool geweest en blijft mijn leidraad tot inzichten. Dit heeft mij gevormd tot een Alchemist die diepe inzichten heeft gekregen in het Mens-Zijn. Studie heeft mij  kennis gebracht maar geen verdieping; alleen het leven en mijn verbinding met andere dimensies heeft mij hierin rust gebracht. Mijn eeuwige tocht naar meer begrip en meer weten zal voortduren tot mijn transformatie.

Sinds mijn jeugd heb ik contact met de Meesters en Engelen. Door me met Hen te verbinden krijg ik rechtstreeks informatie vanuit de ziel van de mens. Hierdoor kan ik waarnemen waar hij staat, welke blokkades zich bij hem voordoen en hoe deze zijn op te heffen. Het is mij gegeven alles wat niet het hoogste goed dient – mens, werk of economische situatie – waar te nemen, te mogen zuiveren en corrigeren, dienende de Nieuwe Wereld en de Nieuwe Mens."

Voor meer informatie: www.oneness4ever.nl

Activiteiten

Maria Oberkamp

m oberkampDr. Maria Oberkamp heeft in Hongarije (Boedapest) een drukke healing praktijk waar mensen van heinde en ver (ook vanuit Roemenie, Servië en Slowakije) op afkomen om haar bijzondere gaven op dit gebied te ervaren. Een sessie duurt ongeveer 2-2,5 uur waarin geest en lichaam grondig worden geheeld en onverwerkte emoties en indrukken worden opgelost.

Dr. Maria werkt op een natuurlijke manier via haar innerlijke bron en haar liefdevolle energie en is aldus in staat om emoties 'aan de wortel' te transformeren, het fysieke lichaam te helen en het spirituele bewustzijn te doen ontwaken. Ze heeft een doctorsgraad in Ayurvedische filosofie en specialiseerde zich in natuurlijke voedingswijzen en leefstijl. Tegenwoordig geeft ze ook leiding aan een ayurvedisch gezondheidscentrum in Boedapest.

Activiteiten

Narada Kush

Narada-Kush"In mijn leven laat ik me leiden door de intelligentie van het universum waarin ik veel vertrouwen heb. Voor mij persoonlijk is het belangrijk in vrijheid aan mezelf te werken en in het verlengde daarvan aan een wereld waarin vrede en harmonie op de voorgrond staan. Ik ben er zeker van dat we ons goed kunnen voorbereiden op de grote wereldtransformaties die voor de deur staan. Ik respecteer elke traditie van wijsheid die primair op het welzijn van alle mensen gericht is. Uit de hoogstaande Vedische cultuur zijn veel praktische methoden bewaard gebleven waarvan ikzelf vele heb toegepast en getest. Ze zijn gericht op verdieping van onze innerlijke ervaring van te Zijn (proces van ontwaken) en ontplooiing van onvoorwaardelijke liefde voor de ander. Volgens mij ligt hierin de zin en de schoonheid van het leven."

Vedisch leraar en consultant, auteur

Narada Kush (Kush Visser) is een internationaal bekende 'Vedische' astroloog. De persoonlijke consulten die hij geeft zijn inspirerend en een bevestiging van wie wij zijn en wat wij hier doen. Ze gaan over persoonlijke ontwikkeling, levensmissie, optimale gezondheid en groei van levensbevorderlijke kwaliteiten (zoals geluk, wijsheid, eenvoud en schoonheid) in mensen. Verder is hij meditatieleraar (transcendente meditatie), ayurveda consultant en schrijver van spirituele boeken. Hij geeft over de hele wereld lezingen en workshops, o.a. over de huidige, spirituele wereldtransformatie en over de diepere betekenis van het Indiase epos Ramayana. Eens per jaar gaat hij naar India met een groepje mensen om de Ayurvedische reinigingskuur (panchakarma) te doen. Hij is als (Ass) professor en Fellow verbonden aan de Dutch University College for Social & Cultural Studies en verzorgt afstandsonderwijs voor dit instituut.


Behalve in Nederland is Narada Kush ook werkzaam in landen als Trinidad & Tobago, Canada, Hongarije,Roemenie, Servië en India. Zijn website is www.naradakush.nl. Narada Kush heeft een aantal boeken geschreven over de Vedische traditie van wijsheid, zoals:

hindoehuwelijk  hindoeisme  Ramayana  vedischeastrologieboek  Afb-De-Vedas

Activiteiten

Huis van Heelheid

Grintweg 396
6704 AS Wageningen
M 06 10 887 830
[email protected]
www.huisvanheelheid.nl

HvHeelheid

Vervuld zijn van heelheid

Ieder mens draagt de heelheid in zich.
Vervuld zijn van die heelheid
is het ware geluk.
Een mens die geluk kent,
is nooit de slaaf van een ander,
houdt er geen geloof op na,
is innerlijk rustig,
heeft in ruime mate inzicht
en leeft volledig en moeiteloos
in het eeuwige nu.
- Jiddu Krishnamurti

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten in Huis van Heelheid? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Voeg dan gelijk [email protected] toe aan je contactpersonen. Anders loop je kans dat de nieuwsbrieven in de map ongewenste mails terechtkomen.